Yaşam

“Ne İzlemeliyim?” Düşünenler İçin Netflix’te Şu Anda Gösterilen En İyi Romantik Komediler:

Netflix Türkiye’nin en seçkin romantik komedilerini siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Özenle seçilmiş bu sinemalar hem içinizi ısıtacak hem de kahkahalarınıza eşlik edecek. Şimdiden izlemenin keyfini çıkarın ?

22. Mükemmel Bul (2023)

IMDb’si: 5.1

Özet: Genç bir kadın, özel ve profesyonel hayatında yeni bir başlangıç ​​yapmak istemektedir. Bir dergide çalışmaya başlayan kadın, işini en iyi şekilde yapmaya çalışırken bir yandan da kendinden genç meslektaşlarına ayak uydurmaya çalışır. Çalıştığı derginin kameramanıyla yeni bir bağ kurmaya yelken açtığında kendini beklenmedik durumların içinde bulur. Çünkü sevgilisi işvereninin oğludur.

Yönetmen: Numa Perrier

Oyuncular: Gabrielle Union, Gina Torres, Aisha Hinds

21. Noel’e Düşmek (2022)

IMDb’si: 5.2

Özet: Noel’den birkaç gün önce, büyük bir otelin varisi olan yeni nişanlı genç bir kadın kayak yaparken kaza geçirir. Kaza sonucu hafızasını kaybeden bayana güzel bir pansiyon sahibi ve kızı bakıyor.

Yönetmen: Janeen Damian

Oyuncular: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young

20. Kraliyet Tedavisi (2022)

IMDb’si: 5.2

Özet: Izzy, kendi kuaför salonunu işleten ve fikrini söylemekten korkmayan genç bir bayandır. Evlenmek üzere olan Prens Thomas’ın düğününde çalışma fırsatı bulduğunda hayatı bambaşka bir hal alır. Bu süreçte Izzy ile prens arasında beklenmedik bir kıvılcım oluşur. Bu, Izzy ve Prens Thomas’ın kendi kaderlerinin kontrolünü ellerine almaları ve kalplerinin sesini dinlemeleri gerektiğini öğrenmelerine neden olur.

Yönetmen: Rick Jacobson

Oyuncular: Laura Marano, Mena Massoud, Chelsie Preston-Crayford

19. Aşk ve Gelato (2022)

IMDb’si: 5.2

Özet: Tıp öğrencisi Lina, hasta annesine verdiği sözü tutmak için yazını Roma’da geçirir. Burada annesinin eski günlüğünü rehber olarak kullanan Lina, yavaş yavaş şehrin cazibesine, insanlarına ve tabii ki dondurmaya aşık olur.

Yönetmen: Brandon Camp

Oyuncular: Susanna Skaggs, Tobia De Angelis, Anjelika Washington

18. Havada Aşk (2023)

IMDb’si: 5.6

Özet: Dana Randall, Avustralya’da kar amacı gütmeyen bir havayolu hizmet şirketinde çalışan özel bir pilottur. Girişimi babası ve en yakın arkadaşıyla birlikte yürüten Dana, yerel topluluğa havadan destek sağlayan ekibin bir parçası. Bir finans şirketi temsilcisi olan William, şirketin muhasebesini incelemesi için Londra’dan gönderildiğinde Dana onu tereddütle karşılar. Ancak William o toplulukta vakit geçirdikçe Dana’ya aşık olur ve bu duygu karşılıklı görünür. Bilmediği ise denetimin amacının Dana’nın kapanışına hazırlık yapmak olduğudur.

Yönetmen: Adrian Powers

Oyuncular: Delta Goodrem, Joshua Sasse, Roy Billing

17. Senin Yerin mi Benimki mi (2023)

IMDb’si: 5.7

Özet: Your Place Or Mine, Amerika’nın karşıt kıyılarında yaşayan iki yakın arkadaşın, bir haftalığına ev değiştirmeleriyle hayatları bambaşka bir hal alan hayatlarına odaklanıyor.

Yönetmen: Aline Brosh McKenna

Oyuncular: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Wesley Kimmel

16. Bir Turistin Aşk Rehberi (2023)

IMDb’si: 5.7

Konusu: Beklenmedik bir ayrılığın ardından tıbbi bir rehber, Vietnam’ın turizm endüstrisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için gizli bir görev üstlenir. Yol boyunca, sıradanlığın dışındaki hayatı ve aşkı keşfetmek için otobüsün yönünü değiştirmeye karar veren Vietnamlı tur rehberiyle kendini macera ve romantizmin içinde bulur.

Yönetmen: Steven K. Tsuchida

Oyuncular: Rachael Leigh Cook, Scott Ly, Ben Feldman

15. Kar Yağsın (2019)

IMDb’si: 5.8

Özet: Küçük Gracetown kasabası, yüz yılda bir görülen büyük bir kar fırtınasıyla karşı karşıyadır. Noel arifesine denk gelen bu fırtına, insanların evlerinde mahsur kalmasına neden oluyor. Birkaç lise öğrencisi bu durumu hoş bir fırsata dönüştürmeyi planlıyor. Bir araya gelen gençler, dışarısı ne kadar soğuk olursa olsun kendilerine sıcak bir ortam yaratıyorlar. Bu onların ilgi alanlarını test etmelerine ve yeniden şekillendirmelerine neden olur.

Yönetmen: Luke Snellin

Oyuncular: Odeya Rush, Kiernan Shipka, Isabela Merced

14. Sierra Burgess Kaybeden (2018)

IMDb’si: 5.8

Özet: Cyrano de Bergerac’ın öyküsünden çağdaş bir uyarlama olan Sierra Burgess is a Loser, lisede geçen romantik komedi türünde sinema türünden bir uyarlamadır. Lise öğrencilerinin standartlarına göre pek güzel olmayan ama zeki bir genç kız olan Sierra, kaderin cilvesiyle şaşırtıcı bir aşk yaşamaya başlar. Hoşlandığı çocuğun kalbini kazanmak için okulun en ünlü kızıyla işbirliği yapmak zorundadır.

Yönetmen: Ian Samuels

Oyuncular: Shannon Purser, Kristine Frøseth, RJ Cyler

13. Yeni Başlayanlar İçin Mutluluk (2023)

IMDb’si: 6

Özet: Helen hayatı her zaman sakin yaşamaya çalışan bir hanımefendidir. Helen boşandıktan sonra hayatını sıfırlamaya ve yeni bir başlangıç ​​yapmaya karar verir. Bu nedenle yırtıcı doğada bir grup yabancıyla birlikte bir hayatta kalma kursuna kaydolur. Derse başladığı ilk günlerden beri en güzel olma çabasında olan Helen, yırtıcı doğanın içinde umduğundan fazlasını bulur.

Yönetmen: Vicky Wight

Oyuncular: Luke Grimes, Ellie Kemper, Nico Santos

12. Muhabbet Kuşları (2020)

IMDb’si: 6.1

Özet: Ayrılmanın eşiğinde olan bir çift, kendilerini bir anda gizemli bir cinayet davasının içinde bulur. Adlarını temize çıkarmaya ve davayı çözmeye çalışan çift, bu süreçte kendilerini ve ilişkilerini nasıl kurtaracaklarını bulmalıdır. Michael Showalter’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin ekibinde Kumail Nanjiani, Issa Rae, Jim Iyke, Stella Damasus, Joseph Benjamin, Felix Omozusi gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Michael Showalter

Oyuncular: Kumail Nanjiani, Issa Rae, Kyle Bornheimer

11. Tatil (2020)

IMDb’si: 6.1

Özet: “Holidate” tatillerden nefret eden Sloane (Emma Roberts) ve Jackson’ın hikayesini anlatıyor. Yalnız oldukları için tatillerde aileleri tarafından yargılanan ikili, kendileriyle pek iyi gitmeyen tuhaf randevularla boğuşur. Birbirleriyle tanıştıktan sonra akıllarına dahiyane bir fikir gelir. Bir yıl boyunca tüm tatillerde sevgili gibi davranmaya karar verirler.

Yönetmen: John Whitesell

Oyuncular: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth

10. Harika Birisi (2019)

IMDb’si: 6.2

Özet: Harika Birisi, erkek arkadaşı tarafından terk edilen genç bir kadının, hayallerindeki iş için şehir değiştirmeden önce arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı macerayı konu alıyor. Jenny, müzik muhabiri olmak isteyen genç bir bayandır. Genç bayan hayallerindeki teklifle karşı karşıya kalınca ne yapacağını şaşırır. Jenny saygın bir dergide çalışma fırsatı buldu ancak bunun için San Francisco’ya taşınmak zorunda kaldı. Jenny’nin dokuz yıllık erkek arkadaşı, uzun mesafeli bir ilişki yaşamak istemediği için ayrılmaya karar verir. Hayallerine adım adım yaklaşan Jenny’nin mutluluğu, yıllardır birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından terk edilmesiyle yarıda kalır. Kendini toparlamaya çalışan genç bayan, teselli bulma umuduyla arkadaşları Erin ve Blair ile son bir maceraya atılmaya karar verir.

Yönetmen: Jennifer Kaytin Robinson

Oyuncular: Gina Rodriguez, Lakeith Stanfield, DeWanda Wise

9. Alex Garip Aşk (2018)

IMDb’si: 6.3

Özet: Lise son sınıf öğrencisi Alex’in hayatında her şey yolundadır. Okulda iyidir, kız arkadaşı Claire ile harika bir ilişkisi vardır ve eğlenceli bir arkadaş grubu vardır. Ancak gittiği bir partide eşcinsel olan Elliott ile tanışınca işler karışır. Güzel ve çekici bir çocuk olan Elliot, Alex’e aşık olur. Elliot’la vakit geçirdikçe hayatı öğrenmeye başlayan Alex, kendisini ve cinselliğini keşfettiği eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

Yönetmen: Craig Johnson

Oyuncular: Daniel Doheny, Madeline Weinstein, Isabella Amara

8. Zor Sevmek (2021)

IMDb’si: 6.3

Özet: Cyrano de Bergerac’ın öyküsünün çağdaş bir uyarlaması olan Sierra Burgess Bir Kaybeden, lisede geçen romantik bir komedi olarak sinemaya uyarlanıyor. Lise öğrencilerinin standartlarına göre pek güzel olmayan ama zeki bir genç kız olan Sierra, kaderin cilvesiyle şaşırtıcı bir aşk yaşamaya başlar. Hoşlandığı çocuğun kalbini kazanmak için okulun en ünlü kızıyla işbirliği yapmak zorundadır.

Yönetmen: Ian Samuels

Oyuncular: Shannon Purser, Kristine Frøseth, RJ Cyler

7. Her İki Yöne de Bakın (2022)

IMDb’si: 6.3

Özet: Natali adında genç bir kadının hayatı, üniversite mezuniyetinin arifesinde bambaşka bir hal alır. Natalie’nin gerçekliği aniden ikiye bölünür; Bir vakada hamile kalır ve memleketi Teksas’ta sorumluluklarıyla uğraşmaya devam ederken, diğerinde ise Los Angeles’ta kendine bir kariyer kurar. Her iki yaşam yolu da Natalie’ye heyecan verici deneyimler yaşatıyor ve onun kendini yeniden keşfetmesine olanak tanıyor.

Yönetmen: Wanuri Kahiu

Oyuncular: Lili Reinhart, Danny Ramirez, Aisha Dee

6. Kurulumu Yap (2018)

IMDb’si: 6.5

Özet: New York’ta çalışan iki genç asistan, kelimenin tam anlamıyla işverenlerinin hayatını kurtarıyor. Çok çalışan ve işverenlerinin tüm işlerini yapan asistanlar çok az kazanıyor ve bu duruma son vermek istiyorlar. İşverenlerinden kurtulmaya çalışan ikili, ikisini tanıştırıp aralarında duygusal bir bağ kurmayı planlıyor. Çeşitli hilelerle işverenlerini bir araya getirmeye çalışan asistanlar, sonunda amacına ulaşır ve ikilinin sevgili olmasını sağlar. Bu süreç asistanların birbirini daha iyi tanımasına neden olacaktır.

Yönetmen: Claire Scanlon

Oyuncular: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu

5. İnanılmaz Jessica James (2017)

IMDb’si: 6.5

Özet: Esica James, çocuklara tiyatro öğreterek geçimini sağlayan, gelecek vaat eden bir oyun yazarıdır. Her 25 yaşındaki genç gibi o da şaşırtıcı derecede kendine güveniyor ve endişe verici derecede bağımsız. Erkek arkadaşı Damon’dan ayrıldığından beri davranışları daha da kötüleşti. Boone, 30’lu yaşlarında yeni boşanmış bir adamdır. Ortak arkadaşlarının tanıştırdığı Jesica ve Boone’un ilk randevuları pek hoş değildir. Ama sonradan işler değişir.

Yönetmen: Jim Strouse

Oyuncular: Jessica Williams, Chris O’Dowd, Lakeith Stanfield

4. Her Zaman Belkim Ol (2019)

IMDb’si: 6.8

Özet: Çocukluk arkadaşları Sasha ve Marcus’un yollarını ayırmasının üzerinden tam 15 yıl geçmiştir. Farklı yönlere sürüklenen ikiliden biri olan Sasha, başarılı bir aşçı olmuştur ve nişanlısı Brandon ile evlenmeye hazırlanmaktadır. Yerel bir müzisyen olan Marcus, babasının koruması altında yaşamaktadır. Sasha, yeni bir restoran açmak için doğup büyüdüğü şehir olan San Francisco’ya dönmek zorunda kalır. Eski anıların yeniden canlanmasına neden olan bu şehir, ona çocukluk arkadaşını yeniden görme fırsatı verir. 15 yıl sonra tanışan Sasha ve Marcus, geçmişi hatırlamaya başlar. Bu sırada Brandon’ın evlilikten vazgeçtiğini açıklaması Sasha için büyük bir yıkım olacaktır. Bu süreçte en büyük desteği Marcus’tan alan Sasha, onunla vakit geçirir ve ikili eski yollarına geri döner. Marcus, Sasha’yı bir daha kaybetmemeye kararlıdır ancak tam harekete geçmek üzereyken karşısına yeni bir engel çıkar.

Yönetmen: Nahnatchka Khan

Oyuncular: Ali Wong, Randall Park, Keanu Reeves

3. Yarısı (2020)

IMDb’si: 6.9

Özet: The Half Of It, arkadaşının hoşlandığı kızı etkilemesine yardımcı olmaya çalışırken kendisinin de aynı kişiden hoşlandığını fark eden genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Utangaç bir kız olan Ellie Chu, derslerinde oldukça başarılı bir lise öğrencisidir. Okulun futbol takımının öğrencilerinden biri olan Paul, okulun en havalı kızını etkilemenin bir yolunu arar. Bunun için Ellie’den yardım ister. Paul’e yardım etmeyi kabul eden Ellie, bu süreçte kendisi hakkında farkında olmadığı gerçeklerle yüzleşir. Ellie, Paul’ün etkilemeye çalıştığı kızdan hoşlandığını anlayınca işler karışır.

Yönetmen: Alice Wu

Oyuncular: Leah Lewis, Alexxis Lemire, Daniel Diemer

2. Daha Önce Sevdiğim Tüm Erkeklere (2018)

IMDb’si: 7

Özet: Lara Jean, on altı yaşında genç bir kızdır. Her genç kızın olduğu gibi onun kalbi de başkaları için atıyor. Ancak onun ilgi alanları yalnızca yazdığı mektuplardan ibarettir. Lara sevdiği her çocuk için bir mektup yazdı. Genç kız hiçbir zaman ifade edemediği duygularını kimsenin okuyamayacağını bilerek rahatlıkla bir mektuba aktarır. Şu ana kadar kimseye göndermediği beş mektubu var ve yazdığı mektupları odasındaki bir kutuda saklıyor. Ancak bir gün beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Lara’nın gizli aşk mektupları gizemli bir şekilde sahiplerine postalanır. Lara’nın kontrolü altındaki aşk hayatı bir anda raydan çıktı. Sevdiği adamlar artık Lara’nın onlar hakkında ne düşündüğünü öğrenmiştir; Ve hepsi aynı anda. Peki bu mektupları kim gönderdi?

Yönetmen: Susan Johnson

Oyuncular: Lana Condor, Noah Centineo, John Corbett

1. Notting Tepesi (1999)

IMDb’si: 7.2

Özet: William Thacker, Batı Londra’nın farklı bir bölgesi olan Notting Hill’de yaşıyor. Eşinden boşanmış olan William, Spike adında biraz tuhaf bir adamla evini paylaşıyor ve Notting Hill’in tam merkezinde, Market Caddesi, Portobello Yolu’nda bir kitapçının sahibi. Bir gün dünyaca ünlü film yıldızı Anna Scott’ın onun dükkânına gelmesiyle William’ın hayatının gidişatı değişir. Bir dizi komik olayın ardından Anna ve William çıkmaya başlar.

Yönetmen: Roger Michell

Oyuncular: Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe

haberikizdere.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler